پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

استقبال ریاض از آغاز مرحله نوین مناسبات با تهران

شورای وزیران عربستان سعودی، بعدازظهر دیروز(سه‌شنبه) در جلسه کابینه که در کاخ «السلام» در جده برگزار شد،اعلام کرد که ریاض از آغاز مرحله جدیدی از روابط با جمهوری اسلامی ایران استقبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۰۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، شورای وزیران عربستان سعودی، بعدازظهر دیروز (سه‌شنبه)، در جلسه کابینه که در کاخ «السلام» در جده برگزار شد، به ازسرگیری روابط این کشور با جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

 

خبرگزاری المیادین گزارش داد که شورای وزیران ریاض اقدامات صورت گرفته در جهت اجرای توافق از سرگیری مناسبات دیپلماتیک عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران از جمله آغاز به کار سفرای دو کشور را در جلسه خود مورد بررسی قرار دادند و اعلام کردند که مشتاق آغاز مرحله جدیدی از روابط با ایران مبتنی بر منافع مشترک و احترام متقابل است.

 

برقراری مجدد روابط دیپلماتیک تهران و ریاض در حالی در جلسه کابینه عربستان سعودی مورد بحث و بررسی قرار گرفته که حسین امیر عبداللهیان وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز پنجشنبه (۱۷ آگوست)، در رأس هیأتی و در پاسخ به دعوت همتای سعودی خود به عربستان سفر کرد.

 

گفتنی است مقامات‬ تهران‬ و‬ ریاض‬ در ماه مارس / ‏ اسفند‬ گذشته، پس از پنج دور مذاکره امنیتی در عراق و سه دور گفت‌وگو در عمان و وساطت‌های این دو کشور در نهایت در پکن به توافق رسیدند تا روابط دیپلماتیک را از سر بگیرند.

 

سفر اخیر امیر عبداللهیان به عربستان سعودی به دلیل اهمیت نزدیکی روابط ایران و ریاض، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشت و تحلیل‌گران و ناظران، دیدار وی برای نخستین بار با ولی‌عهد را ارتقای سطح روابط تهران و ریاض توصیف کردند./ مهر

ارسال نظر